Start en blog

Step by step videoguides, der hjælper dig med at lave en blog

Start en blog

Vil du gerne i gang med at blogge, så anbefaler jeg, at du starter en blog på wordpress.org med dit eget domæne. Er du bange for at kaste dig ud i det, så tag mit kursus med step by step videoguides, der lærer dig at lave din egen blog fra start til slut.

I kurset lærer du, hvordan du opsætter en blog helt fra bunden, så du ikke behøver at bekymre dig om teknikken. Jeg holder dig i hånden hele vejen igennem processen, så du kan lave en færdig blog, du bliver glad for.

Kurset tager udgangspunkt i, hvordan jeg har lavet min egen blog katrinelundloeje.dk fra start til slut, så du kan lave din blog trin for trin.


Kurset indeholder:
Modul 1: Kom i gang med din blog
Modul 2: Opsætning af WordPress
Modul 3: Design din blog
Modul 4: Opsæt dit indhold
Modul 5: Sådan laver du blogindlæg
Modul 6: GDPR

OBS! Når du tilmelder dig kurset, accepterer du, at jeg må sende dig mails med nyheder, tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig mit nyhedsbrev igen.


Hvem er jeg?


Katrine Lund Løje
Katrine Lund Løje

Mit navn er Katrine Lund Løje. Jeg er medejer af blogfællesskabet Bloggers By Heart, og har mange års erfaring med at hjælpe bloggere med at få succes online.

Besøg mig her: www.katrinelundloeje.dk


"Et fantastisk kursus, der nemt forklarer, og viser, hvordan man laver sin egen blog. Jeg har fået en meget bedre forståelse for WordPress og blogging, og kurset er helt bestemt pengene værd."

- Pernille Kit Larsen, Seventyone.dk

Tilmeld dig nu